TOOLS

Zijfers zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van enkele gespecialiseerde tools voor financiele verwerking van gegevens. Veel tijd gaat zitten in het selecteren van de juiste tools, de training in het gebruik daarvan en het ontwikkelen van voldoende ervaring. Jaarlijks besteedt Zijfers circa 15% van zijn tijd aan het bijhouden van deze kennis, onderzoeken en ontdekken van nieuwe tools en mogelijkheden. Zo lopen wij altijd voorop in automatisering!

Microsoft Excel

Het spreadsheetprogramma van Microsoft is nog steeds het standaard programma voor de meest veelzijdige  administratieve taken, van ledenadministratie tot voorraadbeheer tot facturatieprogramma. Zijfers kent Excel door en door en wij gebruiken het dagelijks. Haalt u wel alle mogelijkheden uit Excel?

Online boekhoudpakketten

Zijfers kan in principe overweg met ieder online boekhoudpakket: Exact Online, Twinfield, MoneyBird, e-Boekhouden. Indien u nog geen keuze heeft gemaakt kunnen wij u begeleiden met een vergelijking en selectie van de partij die voor u het meest geschikt is. Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding adviseren wij het gebruik van e-Boekhouden. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Business Intelligence

Vaak is financiële informatie alleen niet voldoende. Juist door logistieke en financiële informatie te combineren kunnen onmisbare inzichten verkregen worden. Vaak is de data wel voorhanden,
maar is deze nog niet geschikt om direct te verwerken. Zijfers is gespecialiseerd in data-analayse en kan ruwe data omtoveren tot bruikbare management informatie. QlikView, PowerBI, Qdac Auditfile Analyser. Zijfers kan met al deze software overweg! Heeft u behoefte aan ondersteuning in het gebruik of begeleiding bij de implementatie? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Online boekhoudpakketten

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen. </ p>

Jaarrekening software

Een jaarrekening opstellen is een vak apart. Men moet beschikken over een uitgebreide vakkennis op het gebied van Externe Verslaggeving en deze kennis weten te vertalen naar een praktische invulling van een samenstel of controle dossier. Zijfers beschikt over deze kennis en kan u ondersteunen bij werkzaamheden die uitgevoerd worden in CaseWare Working Papers en
aanverwante software (VisionPlanner, Speedbooks, Infine)

Filemaker

Sommige bedrijven vragen om maatwerk oplossingen. Met FileMaker is het mogelijk om in relatief korte tijd (Rapid Application Development RAD) een maatwerk oplossing te maken, die verder gaat dan een Excel sheet. Dit is in het bijzonder het geval wanneer u:

  • Veel werkt met Apple Mac systemen (inclusief iPads en iPhones).
  • Op meerdere locaties toegang nodig heeft tot één brondata bestand.
  • Met meerdere personen tegelijkertijd toegang tot een applicatie nodig heeft.
  • Met een camera barcodes wilt scannen en nieuwe barcodes wilt genereren voor bijvoorbeeld etiketten of pakbonnen.
  • Rechstreeks vanuit de applicatie (standaard) documenten wilt generen met data die reeds beschikbaar is en deze direct wilt mailen (bijvoorbeeld als PDF).

Maatwerkoplossingen hoeven helemaal niet duur te zijn! Vanaf € 999,- kunt u al beschikken over een maatwerkoplossing voorzien van uw huisstijl en uw logo. U kunt denken aan: een systeem voor urenregistratie en/of ziekteverzuim, een eenvoudig warehouse management systeem (WMS), een orderregistratie systeem, een formulieren generator.

Zijfers ontwikkelt zélf maatwerk oplossingen in huis. Heeft uw applicatie complexe compontenten, dan werken wij samen met partners die het programmeerwerk voor hun rekening nemen. Zijfers verzorgt dan implementatie, training van gebruikers en de aansluiting met uw financiële systemen.