ONZE WERKWIJZE

Interim financieel management is op uurbasis: u betaalt wat u gebruikt. Deze werkzaamheden
worden maandelijks achteraf in rekening gebracht mét een gedetailleerde urenspecificatie. Over ons tarief zijn wij transparant: €95,- per uur. U zit nergens aan vast: wilt u de dienstverlening beëindigen, dat kan altijd per direct. Zo flexibel is Zijfers.

1. KENNISMAKING EN INTAKE GESPREK

In het kennismakings gesprek maken wij een inventarisatie van uw behoefte (intake). Tijdens dit gesprek wordt flink door gevraagd om tot de kern van het probleem te komen. Zijfers formuleert een hoofdvraag en eventueel onderliggende deelvragen.

2. OPDRACHT ACCEPTATIE

Zijfers doet u een schriftelijk voorstel. Dat kan zijn een inschatting van de periode waarin u gebruik maakt van onze dienstverlening of een urenindicatie. In verband met de Wet of voorkoming witwasen en financiering van terrorisme is Zijfers verplicht om een kopie van uw identificatiebewijs op te vragen. Tevens leggen wij onze afspraken en algemene voorwaarden met u vast.

3.VERZAMELEN EN VERWERKEN VAN GEGEVENS

Na acceptatie van de opdracht beginnen wij met het verzamelen van de gegevens. Dit is altijd in overleg met u of uw onderneming, om zo min mogelijke belasting op de organisatie te veroorzaken. Bij voorkeur ontvangen wij gegevens digitaal. Dat kan via Dropbox, OneDrive, SharePoint, Google Drive en/of WeTransfer. Heeft u alles nog hardcopy? Ook geen probleem! Zijfers beschikt over geadvanceerde scan faciliteiten.

4. ANALYSE VAN GEGEVENS

Wanneer de gegevens zijn ingelezen begint de analyse daarvan aan de hand van de gestelde hoofdvraag en eventuele deelvragen. Data wordt in verschillende software ingelezen, verschillende analyses worden daar op los gelaten, overzichten worden opgesteld, grafieken worden gemaakt. This is where the magic happens!

5. BESPREKEN VAN BEVINDINGEN VAN HET ONDERZOEK

Wanneer de analyse heeft geleid tot enkele bevindingen, zullen wij deze in een eindbespreking met u doornemen. Deze stap is essentieel, omdat Zijfers dan vaststeld of de bevindingen juist zijn (toepassen van hoor-en-wederhoor), in overeenstemming met uw vermoedens of verwachtingen en voldoen aan uw vraag. Soms beweegt de data het onderzoek naar een andere richting, het ‘fingerspitsengefull’ van de ondernemer is dan onmisbaar om vast te stellen dat we op de juiste weg zitten.

6. RAPPORTAGE

Uiteraard sluiten wij onze opdracht af met het overhandigen van een rapportage. Of het nu een jaarrekening, fiscaal rapport, begroting, financiële planning of rapport van bevindingen betreft. Zo kunt u altijd terug grijpen naar de overzichten en grafieken die wij voor u gemaakt hebben. Zijfers verschilt van andere partijen door onze gestructureerde aanpak, de methodologische werkwijze, het gebruik van de vele tools en de heldere en duidelijke communicatie en feedback aan de opdrachtgever. Ook staan wij altijd open voor uw feedback en terugkoppeling, wij streven naar 100% klanttevredenheid!

TARIEF

(interim) Financieel management op uurbasis €95,- per uur
(minimaal 3 maanden, min 16 uur per week )

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.