Verder hecht Jules veel waarde aan de persoonlijke benadering van zijn relaties. ‘Als je plezierig met elkaar omgaat, werkt het ook veel beter. Resulterend in echt teamwork wat zijn vruchten afwerpt.’ Ik ben altijd rechtstreeks bereikbaar: via e-mail, Whatsapp of telefoon.

OVER JULES VAN DELDEN

Jules van Delden is wat je noemt een financieel multitalent. Na een succesvolle carrière in de accountancy (werkzaam als controlerend én samenstellend accountant) heeft hij zich als controller en uiteindelijk financieel directeur van een installatiebedrijf bewezen. Tijdens zijn praktische opleiding bij HBO-financieel management heeft hij geleerd dat de kracht van samenwerken in de synergie tussen de teamleden zit. Communicatieve vaardigheden zijn daarbij essentieel. En daar wil het nogal eens aan schelen bij de doorsnee boekhouders en accountants. Tijdens zijn opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit heeft hij zijn methodische vaardigheden opgedaan. Een onderzoek naar online applicaties is daarvan het resultaat geweest.

Waarom dan tóch het diepe inspringen en een eigen onderneming opstarten? “Ik voelde mij tussen de accountants niet thuis. In mijn beleving staan ze teveel aan de zijlijn. Ik voel me niets te beroerd om met mijn poten in de klei te staan” zegt Jules daarover. “En het kriebelde … ik wilde altijd in de voorlinie staan als het aankomt op automatisering. De meeste boekhouders zijn niet innovatief. Ik kon daar mijn ei niet in kwijt. Ik denk dat er nog veel te halen valt in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van financiële systemen.”

Besluitvaardig, innovatief, doortastend zijn enkele kenmerken die Jules onderscheiden van de rest. Hij durft mee te denken met de ondernemer en vanuit dát perspectief te kijken en te adviseren. “Als ondernemer is een van de mooiste dingen die je kunt doen mensen met elkaar in verbinding brengen. Disciplines bij elkaar brengen. De beste experts in hun vakgebied elkaar laten aanvullen. Daar zit voor mij de uitdaging in.”