ZIJFERS | Financiële Expertise

Zijfers is dé dienstverlener voor de moderne boekhouding. Wij adviseren over processen, systemen en mensen. No-hands accounting is het doel aan de horizon.

WIJ DENKEN MET DE ONDERNEMER MEE

Werken uw medewerkers nog veel handmatig? Worden facturen in Word of Excel gemaakt en worden bankafschriften nog met de hand overgetypt. Deze tijd is voorgoed voorbij! Anno 2022 bestaat een moderne administratie uit een geheel van toepassingen en diensten die aan elkaar gekoppeld zijn (webservices):

  • bankafschriften worden dagelijks rechstreeks vanuit uw bankomgeving ingelezen in de boekhouding
  • weborders worden realtime vanuit een webwinkel doorgeschoten naar de administratie
  • salarisverwerking is 1x per maand met één druk op de knop geïmporteerd.

Een moderne administratie vraagt om een ander type financieel adviseur. Een adviseur met affiniteit voor automatisering. Met adviesvaardigheden. Eentje die niet zelf de uitvoering voor zijn rekening neemt, maar die u als onderneming helpt en begeleid, zodat u zoveel mogelijk zelf kan doen. Daarbij is kennis van de mogelijkheden in de markt essentieel. Weten wat er speelt, wat is de status van huidige ontwikkelingen op het gebied van e-Invoicing, moet ik facturen wel of niet als UBL-bestand versturen, is mijn administratie wel ingedeeld volgens het Referentie Grootboek Schema (RGS). Kan ik met SBR deponeren bij de Kamer van Koophandel. Heb ik zelf een PKIcertificaat nodig?

Zijn bovenstaande termen voor u abra-cadabra? Zijfers kan u wegwijs maken in het
oerwoud van het moderne digitale landschap!

Waar uw accountant vaak de aandacht heeft voor wet- en regelgeving, denkt Zijfers vooral mee in het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Heeft u bepaalde targets voor ogen? Méér omzet, hogere bruto-winstmarge? Zijfers helpt met het meten en verbeteren, door de onderliggende processen te analyseren en waar nodig bij te sturen. Op die manier spreken we van ‘Business control’ en zijn we bezig met het sturen van uw organisatie op Zijfers!

Julien van Delden

OVER JULIEN VAN DELDEN

Julien van Delden is financieel veelzijdig: van boekhouding, tot salarisverwerking tot rapportage tot consultancy: financiële processen en verwerking bieden voor hem geen geheimen meer.

Na een succesvolle carrière in de accountancy (werkzaam als controlerend én samenstellend accountant) heeft hij zich als controller en uiteindelijk financieel directeur van een installatiebedrijf bewezen. Tijdens zijn praktische opleiding bij HBO-financieel management heeft hij geleerd dat de kracht van samenwerken in de synergie tussen de teamleden zit. Communicatieve vaardigheden zijn daarbij essentieel. En daar wil het nogal eens aan schelen bij de doorsnee boekhouders en accountants. Tijdens zijn opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit heeft hij zijn methodische vaardigheden opgedaan. Een onderzoek naar online applicaties is daarvan het resultaat geweest.

ONDERNEMEND

Waarom dan tóch het diepe inspringen en een eigen onderneming opstarten? “Ik voelde mij tussen de accountants niet thuis. In mijn beleving staan ze teveel aan de zijlijn. Ik voel me niets te beroerd om met mijn poten in de klei te staan” zegt Julien daarover. “En het kriebelde … ik wilde altijd in de voorlinie staan als het aankomt op automatisering. De meeste boekhouders zijn niet innovatief. Ik kon daar mijn ei niet in kwijt. Ik denk dat er nog veel te halen valt in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van financiële systemen.”

KENMERKEN

Besluitvaardig, innovatief, doortastend zijn enkele kenmerken die Julien onderscheiden van de rest. Met sterke analytische vaardigheden weet hij snel de vinger op de zere plek te leggen. Hij durft mee te denken met de ondernemer en vanuit dát perspectief te kijken en te adviseren. “Als ondernemer is een van de mooiste dingen die je kunt doen mensen met elkaar in verbinding brengen. Disciplines bij elkaar brengen. De beste experts in hun vakgebied elkaar laten aanvullen. Daar zit voor mij de uitdaging in.”

PERSOONLIJKE BENADERING

Verder hecht Julien veel waarde aan de persoonlijke benadering van zijn relaties. ‘Als je plezierig met elkaar omgaat, werkt het ook veel beter. Resulterend in echt teamwork wat zijn vruchten afwerpt.’ Ik ben altijd rechtstreeks bereikbaar: via e-mail, Whatsapp of telefoon.