ZZP DIENSTVERLENING

U bent een zelfstandig ondernemer, gemotiveerd tot op het bot en vol vuur en passie voor uw onderneming. Maar de boekhouding … tja daar heeft u geen kaas van gegeten. U wilt het liefst zoveel mogelijk zelf doen, maar het zou fijn zijn als er af en toe iemand over uw schouder mee kan kijken. Gewoon een sanity-check of u geen financiële zaken over het hoofd heeft gezien.
Misschien zijn er nog wel fiscale mogelijkheden om de te betalen belastingen te verlagen. Heeft u die belastingregel wel juist geïnterpreteerd. Zijfers denkt met u mee in oplossingen! Door gebruik te maken van online boekhouden kan Zijfers op afstand naar uw cijfers kijken. Dat scheelt enorm in de kosten! Omdat Zijfers, de onderneming van Jules van Delden, ook een ZZP-onderneming is, begrijpen wij met welke vragen u worstelt.

De stimulus zit hem vooral in het bedrijfsmatig meedenken. Een goede boekhouding wordt gevoed door efficiëntere processen.

‘Het gaat niet om administreren en boekhouden alleen . . . Juist dat meedenken in processen zorgt voor hogere resultaten

‘Het fijne van een meedenkend financieel adviseur is dat je dankzij betere processen tot een hoger resultaat komt.’

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTVERLENING

  • Het overzetten van uw bestaande Excel administratie naar een online boekhoud pakket.
  • Training en begeleiding voor startende (of ervaren) ondernemers.
  • Beoordeling en advisering van een efficiënte administratie.
  • Verzorgen van fiscale werkzaamheden (controle van Omzetbelasting,
    Inkomstenbelasting)
  • Uitbesteden van salarisadministratie.
  • Rapporteren voor diverse doeleiden (inzicht, financieringsaanvragen, meerjaren
    begroting, ondernemingsplannen opstellen).