PARTICULIERE DIENSTVERLENING

U bent een particulier en heeft vragen over fiscaliteit, vermogen en/of financiële planning? Ook dan is Zijfers er voor u! Wellicht heeft u al diverse adviseurs: een assurantie tussenpersoon, een bankier, maar wie brengt al deze informatie samen in één overzichtelijk rappport? En zijn de adviezen van deze partijen wel onafhankelijk? Alleen een adviseur die u betaalt voor zijn diensten én die geen verbinding heeft met welke verzekeringsmaatschappij dan ook, kan deze onafhankelijkheid écht waarmaken! Bij wie kunt u terecht voor een meerjarenplanning die rekening houd met: uw inkomen, uw pensioen, uw verzekeringsproducten, uw levenswijze en uitgaven patroon?

  • Hoeveel vermogen moet ik hebben opgebouwd om (eerder) te kunnen stoppen met werken?
  • Wat is de impact van de pensioenkorting op mijn netto inkomen?
  • Moet ik mijn hypotheek wel of niet aflossen?
  • Hoeveel kan ik schenken of lenen aan mijn kinderen zonder zelf in te hoeven leveren op mijn financiële wensen en doelstellingen?
  • Sluit mijn beleggingsportefeuille nog wel aan bij mijn financiële wensen en behoeften?
  • Allemaal vragen die bij kunnen leven. Als u hier een helder en onderbouwd antwoord op wenst, neem dan contact op met Zijfers.

Een persoonlijke financiële planning kan inzicht bieden!

‘Ontcijferen is als ontzorgen. Voor elke financiële vraag is er een passend antwoord. Daar zit de toegevoegde waarde van Zijfers.’

Ook een haalbaarheidsanalyse kan door Zijfers worden verzorgd.

Tenslotte wil je graag weten of jouw idee of onderneming een haalbare kaart is.

INKOMSTENBELASTING

Uiteraard kunt u ook bij Zijfers terecht voor uw aangifte Inkomstenbelasting. Zijfers is bij de Belastingdienst aangemerkt als belastingadvieskantoor en wij vragen dan ook centraal uitstel aan voor al onze klanten. Zo hoeft u niet perse vóór 1 mei uw aangifte in te dienen. Zijfers beschikt over speciale software, zodat u ook nóóit uw DigiD aan ons hoeft te overhandigen! Zo is de bescherming van uw persoonsgegevens gewaarborgd. Zijfers hecht veel waarde aan uw privacy!