Van Administratie tot Zijfers,

Zijfers biedt altijd uitkomst!

Interim management

U bent een gerenommeerde Midden- en Kleinbedrijf onderneming (MKB) en uw bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. U bent toe aan een volgende stap, professionalisering, uitbreiding, groei … maar u weet in financieel opzicht niet waar te beginnen.

Financial controller

Zijfers kan u begeleiden bij of ontzorgen met de volgende werkzaamheden: voorbereiden van jaarcijfers voor de accountant, opstellen van een jaarlijks budget, maandelijks rapporteren over de voortgang van het budget …

Business controller

Wat is het verschil tussen business controllers en financial controllers? Hoewel beide functies in eerste instantie veel op elkaar lijken, is er een duidelijk verschil tussen een financial controller en een business controller. Een financial controller houdt zich bezig met de statutaire financiële rapportages en de algemene financiële resultaten van een organisatie, terwijl een business controller meer toekomstgericht is en zich, in een soort consultantsrol, richt op kostenbesparingen en efficiencywinsten.

Power BI consultant

Wilt u Power BI gaan uitrollen en hebt u hulp nodig met uw Power BI oplossing? Laat u deskundig begeleiden door Zijfers. Wij hebben ruime ervaring met het presenteren van data en het maken van de juiste analyse. Data is tegenwoordig overal en vormt voor iedere organisatie een belangrijke kennisbron om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Business Intelligence is daarmee de nieuwe motor van uw organisatie.