De ABC-formule van Zijfers

 

Hoe werkt de ABC-formule van Zijfers?
U heeft interesse in de ABC-formule van Zijfers. Voor slechts € 99,- per maand, exclusief BTW, doet Zijfers een controle op uw administratie. Zo weet u zeker dat de cijfers kloppend! En dat u voorbereid bent op een eventuele controle door de Belastingdienst.

Administratie
De administratie die doet u zelf. U verstuurt verkoopfacturen of maakt kassabonnen, verwerkt deze zelf in de boekhouding. U controleert zelf dat geldontvangsten op tijd binnen komen en verstuurt indien nodig betalingsherinneringen. U verwerkt de inkoopfacturen en zorgt dat deze op tijd betaald worden.

Boekhouding
De boekhouding houdt u bij in een online boekhoudpakket van uw keuze. Uiteraard kunnen wij een advies uitbrengen welke pakket het meest geschikt is van uw onderneming. Dit is onder andere afhankelijk van de branche waarin u actief bent. In de meeste gevallen zal e-Boekhouden voldoen. Dit pakket is relatief goedkoop ten opzichte van concurrenten, de werking is door ons als zeer betrouwbaar bevonden. Graag verzorgen wij voor u een demonstratie en helpen u met de inrichting daarvan.